Geplaatst4 juni 2018

Stichting DKP beëindigt activiteiten organisatie Zuid-Holland Korfbal Cup

De stichting Drechtsteden Korfbal Promotie heeft besloten na 8 jaar haar activiteiten inzake organisatie Zuid-Holland Korfbal Cup te beeindigen.
Ooit in 2010 is er begonnen met 8 deelnemende teams en in de 8e en laatste editie namen een record aantal van 94 deelnemende teams deel.
Alle deelnemende Korfbalclubs stelden zich altijd  positief op en bij welke club we ook een wedstrijd bezochten of een loting organiseerden overal werden we met open armen ontvangen.
Ook bij de gastclubs waar de Finales de afgelopen jaren gespeeld zijn, stonden veel leden altijd klaar om mee te helpen.

Vanzelfsprekend dank aan de partners RTV Rijnmond, Omroep West, Sportbedrijf Dordrecht en het KNKV voor het vertrouwen dat zij ons gegeven hebben om het toernooi te mogen organiseren. Ook dank aan alle Korfbalclubs voor hun betrokkenheid en medewerking de afgelopen jaren en alle officials die wedstrijden floten of administreerden.

En niet in de laatste plaats dank aan alle sponsorpartners die het door hun sponsoring mogelijk maakten dat het toernooi ieder jaar binnen het gestelde budget georganiseerd kon worden.

Dank nogmaals voor de prettige samenwerking de afgelopen  jaren.
Met Sportieve groeten.                  Jan de Vos