Geplaatst25 februari 2018

Finales Zuid-Holland Korfbal Cup 2017-2018 succesvol verlopen

De Finales van de 8e editie van de Zuid-Holland Korfbal Cup zijn dinsdag 20 februari j.l. bij wkv Korbis in Sporthal De Dreef in Waddinxveen weer succesvol verlopen.
Niet in de laatste plaats door de inzet van de Korbis Korfbal Krew die aangevuld met een 11 tal studenten van het da Vinci College uit Dordrecht ervoor zorgden dat de organisatie prima verliep.
De D1 finale tussen Nieuwerkerk D1 en Vriendenschaar (H) D1 was een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. Na een 8-6 ruststand, werd Nieuwerkerk D1 de verdiende winnaar door met 17-13 te winnen.

In de Finale tussen KCC/SO natural 1 en PKC/SWK groep 1 was KCC vanaf het begin de bovenliggende partij. Vlak voor de rust verkleinde PKC de achterstand tot 15 -11 maar een gedreven en geconcentreerd spelend KCC liet PKC in de tweede helft geen enkele kans. Eindstand 29-17.

Vanuit de organisatie ZHKC kijken we weer terug op een geslaagd toernooi waarbij we alle clubs bedanken voor hun deelname en onze mediapartners en andere partners bedanken voor hun betrokkenheid. Zonder hen geen Zuid-Holland Korfbal Cup. Op de foto het studenten team van het da Vinci College Dordrecht dat zo geweldig geholpen heeft bij de organisatie van de Finales.

Voor de samenvatting van de Finales zie  : www.rijnmond.nl/nieuws/165162/Samenvatting-finales-Zuid-Holland-Korfbal-Cup