Geplaatst25 januari 2018

wkv KORBIS Waddinxveen gastclub Finales Z-H Korfbal Cup dinsdag 20 februari 2018

De Finales van de achtste editie van de Zuid-Holland Korfbal Cup worden op dinsdag 20 februari a.s. in Sporthal De Dreef van wkv Korbis in Waddinxveen gespeeld.
De Organisatie van de Z-H Korfbal Cup kijkt met veel plezier uit deze Finales in samenwerking met de gemotiveerde leden van Korbis in deze ruime sporthal hal te organiseren.

Net als vorig jaar bij HKV/Ons Eibernest is de verwachting dat de 700 beschikbare plaatsen weer allemaal bezet zullen zijn.
Een extra argument voor de Organisatie van de ZHKCup om voor Korbis als gastclub te kiezen, is ook het feit dat zij dit jaar 40 jaar bestaat.
Ook onze media-partners Omroep West en RTV Rijnmond zullen van deze finalewedstrijden weer een mooie samenvatting maken om uit te zenden.

Kortom dat wordt weer een mooi Korfbal Feest in Waddinxveen.